Dekanova obavijest o načinu rada u zgradi nakon završetka nastave u zimskom semsetru

Od 1. veljače 2021. ponovno se otvaramo za vanjsku publiku prema kapacitetima dvorana navedenim u nastavku. Najavu te evidenciju vanjske publike na ulazu obavljat će ured produkcije za koncerte projekata i ciklusa.

Diplomski ispiti također mogu imati vanjsku publiku za što će ured produkcije privremeno tijekom krize također zaprimati najave (kandidata ili njihovih pročelnika) te voditi evidenciju ulaza. Najavu s poimeničnim popisom vanjske publike potrebno je poslati najmanje 48 sati prije početka termina na adresu vrozic@muza.hr

Produkcije odsjeka mogu uključiti vanjsku publiku u okvirima kapaciteta dvorana (koje podrazumijevaju zbroj izvođača i publike) uz prethodni unos poimeničnog popisa gostiju isključivo u polje “Opis rezervacije” u rezervaonici, za što su nadležni mentori odjelnih produkcija. Osobe koje nisu nastavnici ili studenti Muzičke akademije neće moći ući u zgradu ako nisu pravodobno upisane u rezervaonicu najmanje 48 sati prije početka termina.

Kapaciteti dvorana

–        Dvorana Bersa     / 46 osoba

–        MM Studio           / 12 osoba

–        Dvorana Lhotka  / 18 osoba­

–        Dvorana Stančić / 16 osoba

–        Dvorana Huml   / 16 osoba

Od 8. Veljače 2021. sve sobe i vježbaonice će biti ponovno zaključane a moći će se ulaziti samo pomoću kartica isto kao i u zgradu te sve na isti način kao do kraja prošle kalendarske godine odnosno zimske stanke. Uređaj za obnavljanje kartica postavljen je na porti i postupak reakreditacije traje nekoliko sekundi.

Od 22. veljače 2021. ponovno će se odobravati ulaz u zgradu radi konzultacija za prijemne ispite u sobama za individualnu nastavu. Nastavnici koji rade konzultacije trebaju upisati imena gostiju isključivo u polje “Opis rezervacije” u rezervaonici najmanje 48 sati prije željenog termina. Gosti za konzultacije neće moći ulaziti u zgradu ako nisu upisani u rezervaonicu.

Dekan, voditelj zgrade i tajnik moći će odobriti ulaz u zgradu radi održavanja, intervencija te u posebnim okolnostima.

RASPORED nastave za ljetni semestar će se također doraditi te ažurirati putem ureda prodekana za nastavu u suradnji sa satničarima.

Na snazi ostaju sve druge ranije objavljene protuepidemijske mjere poput obveze nošenja zaštitnih maski i održavanja distance, obvezne evidencije ulaza / izlaza i slično.

dekan

Igor Lešnik, red. prof. art.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube