DIPLOMSKI ISPITI U LJETNOM ROKU AK. GOD. 2019./2020.

PRIJAVE ZA DIPLOMSKE ISPITE U LJETNOM ROKU AK. GOD. 2019./2020.

Ako ne dođe do većih promjena uputa nadležnih službi, diplomski ispiti održat će se u redovitom roku sukladno trenutačnoj epidemiološkoj situaciji.

Održavanje diplomskih dvorana predviđeno je u dvoranama Muzičke akademije uz uvažavanje propisanih epidemioloških mjera. Ne predviđa se održavanje diplomskih koncerata na daljinu. Moguće su prilagodbe uputama nadležnih službi koje će vrijediti u doba polaganja diplomskog ispita. Za svakog su kandidata predviđena dva termina pokusa nekoliko dana prije održavanja diplomskog koncerta, a sukladno mogućnostima i raspoloživosti prostora.

Obrane pisanih diplomskih radova za studente dirigiranja, studija za instrumentaliste i pjevanja mogu se održati u zgradi (neposredno prije ili poslije diplomskog koncerta) ili na daljinu, o čemu odlučuju mentor i pročelnik odsjeka u dogovoru s kandidatom te upravom.

Obrane pisanih diplomskih radova na ostalim studijskim smjerovima također se mogu održati uživo u zgradi akademije, na daljinu ili kombinirano, ovisno o naravi rada koji se brani te u skladu s trenutačnim mogućnostima, a o čemu odlučuju mentor i pročelnik odsjeka u dogovoru s upravom. Više detalja o pripremi i provedbi diplomskih ispita možete pronaći na stranici http://www.muza.unizg.hr/prijave-za-diplomske-ispite-u-ljetnom-roku-akademske-godine-2019-2020/

U skladu s čl. 74 st. 2 Statuta Sveučilišta u Zagrebu, čl. 53 st. 2. Pravilnika o studiranju na Sveučilištu u Zagrebu, čl. 61 st. 1 Statuta te čl. 53 st. 1 Pravilnika o studiranju Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, dužnost nam je i u ovim ograničenim uvjetima osigurati javni pristup diplomskim ispitima, unatoč tome što možda neće biti moguća fizička prisutnost zainteresirane javnosti. Stoga radimo na stvaranju pretpostavki za javni pristup diplomskim ispitima na daljinu, primjerice putem internetskoga prijenosa uživo.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube