GODIŠNJI I SEMESTRALNI ISPITI U LJETNOME ISPITNOM ROKU AK. GOD. 2019./2020.

PRIJAVE GODIŠNJIH ISPITA

UPUTE ZA PROVOĐENJE ONLINE PROVJERA ZNANJA

Ne dođe li do većih promjena epidemiološke situacije i smjernica nadležnih službi kojih smo se dužni pridržavati, načela kojima smo se rukovodili za održavanje nastave u svibnju zadržala bi se za godišnje i semestralne ispite tijekom ljetnoga ispitnog roka koji traje od 1. lipnja do 11. srpnja 2020.

Svakom studentu koji nije u mogućnosti polagati ispit u zgradi akademije, a zadovoljava uvjete za izlazak na ispit, omogućit će se alternativna provedba ispita na daljinu u odabranome ispitnom roku.

Uz obvezno održavanje kraćega pokusnog ispita nekoliko dana prije zakazanoga termina ispita i to pod istim uvjetima pod kojima će se održati i stvarni ispit na daljinu, podrazumijeva se odgovornost  mentora te ispitnih povjerenstava za usuglašenost kriterija vrednovanja ispita u zgradi te ispita na daljinu.

Prednosti ili ograničenja jednog ili drugog načina polaganja ispita bit će uzeti u obzir prigodom vrednovanja rezultata kako kandidati ne bi bili dovedeni u nepovoljan položaj bez obzira na način polaganja ispita.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube