Natječaj za akademsku mobilnost u 2022. godini (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2022. godini (drugi krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju):

  1. b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu,
  2. c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima).

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

Napomene:

  1. U stavci c), zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno se odobrava sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili.
  2. Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja RH od 17. ožujka 2022. preporuča se suzdržati se od svake suradnje s ruskim ustanovama u visokom obrazovanju i znanosti.
  3. Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave dostavljaju matičnim sastavnicama sukladno internom roku sastavnice.

Rok za prijavu:

kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 25. travnja 2022. do 12 sati. a u istom roku dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom uredu za međunarodnu suradnju matične sastavnice. 

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram