Pristup knjižničnoj građi na daljinu

Poštovani kolege, studenti i profesori MA,
uvodimo novi način ”posudbe” knjižnične građe koji će biti na snazi tijekom ovog razdoblja karantene. Ukoliko za potrebe nastave hitno trebate nešto iz našeg knjižničnog fonda, slobodno nam se obratite mailom i pripremit ćemo vam traženu građu. Kako istu ne možete osobno preuzeti, tražene naslove ćemo vam skenirati i poslati mailom. Budući da smo ograničeni s radnim vremenom te nismo u mogućnosti u kratkom roku pripremiti veliku količinu materijala, molimo vas za razumijevanje i pridržavanje uputa za naručivanje građe (upute slijede u nastavku).
Budući da se nalazimo u izvanrednoj situaciji koja iziskuje skeniranje građe iz našeg fonda, molimo vas da dobivene materijale ne umnažate i ne dijelite drugim osobama (izuzev vaših kolega ako su im isti potrebni za nastavu). Digitalne kopije će biti izrađene isključivo za potrebe nastave na daljinu i u druge se svrhe ne smiju koristiti.
Skeniranje traženih materijala provodit ćemo dva puta tjedno (utorkom i petkom), stoga vas molimo da nam na vrijeme javite što vam je potrebno za nastavu. Svi zahtjevi pristigli do PONEDJELJKA U 12h obrađivat će se u UTORAK, dok će se svi ostali pristigli do ČETVRTKA U 12h obrađivati u PETAK.
Zahtjeve šaljite isključivo na mail knjiznica@muza.hr. Molimo vas da u mailu obavezno navedete signature traženih naslova te da naručite isključivo one materijale koji su vam nužni za praćenje nastave i izrade seminarskih radova. Signature možete pronaći u našem katalogu, a upute za pretraživanje istog nalaze se na našoj web stranici.
Upute za pretraživanje kataloga: http://www.muza.unizg.hr/kmaz.pptx

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube