OBAVIJEST O POPUŠTANJU MJERA – ODLUKA DEKANA

 

Zagreb, 2. ožujka 2022.

 

 

Poštovani djelatnici, vanjski suradnici i studenti,

 

 

Sukladno popuštanju protuepidemijskih mjera od 1. ožujka 2022.:

 

  1. Stavlja se van snage Odluka dekana od 15. listopada 2021. o načinu ulaska i boravka u zgradi Muzičke akademije – Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja te obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju radi ulaska u prostore javnopravnih tijela („Narodne novine“, br. 121/2021.).

 

  1. Izuzetak su održavanja kulturno-umjetničkih izvedbi za koje vrijede sva dosadašnja pravila i preporuke, odnosno potrebno je predočenje EU-COVID potvrde ili negativnog testa na SARS-CoV-2 za sve prisutne. Ovoj odredbi podliježu sva događanja Muzičke akademije otvorena za javnost koja se moraju prijaviti Stožeru CZ. Kao i do sada, nastavne izvedbe bez vanjske publike ne podliježu potrebi predočenja potvrda ili testa.

 

  1. Obvezno je korištenje medicinskih maski ili maski za lice u svim zajedničkim prostorima Akademije. U sobama ili dvoranama za nastavu, vježbanje, pokuse ili nastavne izvedbe zatvorene za javnost korištenje zaštitnih maski nije obvezno.

 

  1. Obzirom na dinamiku situacije, moguće su dodatne promjene te uprava preporuča redovito praćenje objava. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama na raspolaganju su prodekanice i prodekani te dekan.

 

 

 

Dekan

red. prof. art Igor Lešnik, v.r.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube