Obavijest – popuštanje protuepidemijskih mjera s 31. svibnja 2021.

Zagreb, 25. svibnja 2021.

Poštovani djelatnici, vanjski suradnici i studenti,

Sukladno s najavljenim popuštanjem protuepidemijskih mjera s 31. svibnja 2021.g., Muzička akademija također će ublažiti ograničenja iz prethodnog epidemijskog razdoblja.

Ovdje najavljene mjere mogu stupiti na snagu i ranije, odmah po službenoj objavi Nacionalnog stožera o popuštanju.

 

1. Vraćamo se mogućnosti ulaska publike na koncerte, diplomske ispite, seminare te ogledna predavanja uz slijedeća ublaženja ograničenja ukupnog broja istodobno nazočnih osoba u dvoranama: Bersa / 80, Lhotka / 30, Stančić / 27, Huml / 24, soba 339 / 24, MM studio / 20.

 

2. Evidentiranje gostiju obveza je: voditelja događanja za seminare i ogledna predavanja poimeničnim upisom u rezervaonicu te ureda produkcije za koncerte i diplomske ispite.

 

3. Goste na konzultacijama za prijemne ispite također ponovno primamo kao i vanjske suradnike u projektima te diplomskim ispitima. Sve ih je potrebno upisati u rezervaonicu najmanje 48 sati ranije.

 

4. Grupna nastava te eventualne nadoknade istih kolegija, koji su odlukom od 13. travnja 2021. prešli u način rada na daljinu, mogu se održavati u zgradi.

 

5. Za kolegije čija se nastava od početka akademske godine održavala na daljinu, na isti način će se održati ispiti.

 

6. Balkonska vrata soba na 7. katu, koja smo morali zatvoriti radi neprimjerenog ponašanja korisnika te čišćenja i odčepljivanja odvoda, ponovno će se otvoriti. Ukoliko bi ponovno došlo do istog neprihvatljivog ponašanja korisnika, navedene izlaze ćemo morati ponovno zatvoriti.

 

7. Na snazi ostaju sve protuepidemijske mjere navedene u dekanovoj odluci od 13. listopada 2020., dostupnoj na oglasnim mjestima zgrade, u dizalima te na mrežnoj stranici.

 

8. Obzirom na dinamiku situacije, moguće su dodatne promjene te uprava preporuča redovito praćenje objava. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama na raspolaganju su prodekanice i prodekani te dekan.

 

Dekan
red. prof. art Igor Lešnik, v.r.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube