Obavijest prodekana za nastavu o radu u zgradi od 11. siječnja 2021.

Poštovani studenti, dragi kolege,

Od ponedjeljka 11. siječnja 2021. individualna nastava, nastava komorne glazba i vježbanje studenata vraćaju se u zgradu kako je bilo i do početka praznika.

Svi predmeti koji su se do 23. 12. 2020. održavali na daljinu do kraja semestra će se održavati na isti način.

Naše kartice koje omogućuju ulaz u zgradu akademije a zatim i u naše sobe, vrijedile su 5 godina te se moraju početkom nove godine obnoviti. Potrebne nadogradnje ovise o vanjskim tvrtkama te će se izvršiti najvjerojatnije do 18. 1. 2021. ali moguće je da će potrajati i dulje.

Kartice iz tog razloga trenutačno ne mogu otključati sobe i morati će se reprogramirati, tj. njihov sustav se mora nadograditi.

Potrebne korake za jednostavno obnavljanje kartica javit će vam Ured za informatičku podršku posebnom porukom.

U međuvremenu ćemo funkcionirati na slijedeći način.  

Sobe potrebne za individualnu nastavu, nastavu komorne glazbe te za nekoliko manjih grupa iz kolegija koje nije moguće raditi na daljinu, otključavat će se svako jutro na cijeli dan a zaključavati samo na zahtjev nastavnika čistačicama (u 23 sata se sve brave samozaključavaju).

Za moguće potrebe izvan toga nastavnici se trebaju javiti prodekanu za nastavu radi dogovora.

Vježbaonice za studente i dvorane će do obnavljanja kartica biti trajno otključane.

Molimo OBVEZNO se javite na portu prilikom ulaska u zgradu. To naravno vrijedi i za osobe koje dolaze autom kroz garažu. Evidenciju ulaska i izlaska ponovno će raditi portiri sve do uspostave naših kartica. Sve vas molim za strpljenje jer su mogući zastoji radi okolnosti koje ne možemo sve predvidjeti.

Želim vam sretnu i uspješnu Novu godinu, bez potresa, virusa i sličnih napasti s kojima smo se susretali u proteklom razdoblju

Vaš, Srđan Čaladarović, prodekan za nastavu

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube