NOVO: Obavijest za studente Muzičke akademije, izvođače programa ALUMNI 100 u koncertnom ciklusu Lisinski subotom

 

Ako ne bi došlo do novih protuepidemijskih odredbi, za sada će se pokusi orkestra održavati uz pridržavanje uobičajenih protuepidemijskih mjera distance te upotrebu zaštitnh maski, jednako u dvorani Bersa tako i u dvorani Lisinski. Isto vrijedi za generalni pokus na dan koncerta.

 

Ako ne bude promjena protuepidemijskih mjera, za ulazak u dvoranu na večernji koncertni termin, u subotu 16. listopada, dvorana Lisinski zahtijevat će od izvođača te od publike predočenje Covid potvrda. 

 

  • Za studente Muzičke akademije koji nastupaju na koncertu, a neće imati Covid potvrdu, dvorana Lisinski najavljuje kako će organizirati besplatno brzo testiranje. Djelatnici Poliklinike Life vršit će brzi test u subotu, 16.10.2021., od 17:00  do 18:00 sati na ulazu broj 4 (kod parkirališta).
  • Besplatno testiranje je moguće napraviti i ranije tko želi (u petak 15.10. u Poliklinici Life, Trpinjska ul. 5A, Zagreb) obvezno uz predočenje X-ice ili indexa.

 

S obzirom na uvijek moguće promjene, potrebno je pozorno pratiti obavijesti koje će se objavljivati putem Merlina te mrežne stranice Akademije kao i biti priopćene usmeno na terminima orkestralnih ili sekcijskih pokusa.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube