Protuepidemijske MJERE 13.04.2021.

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Radi pogoršanja epidemijske situacije od utorka, 13. travnja 2021. vraćamo se načinu rada i ograničenjima kakva smo imali u zgradi u prosincu 2020. Mjere će vrijediti do opoziva.

Dok traju ova ograničenja, osobe koje NISU studenti i nastavnici ili djelatnici Muzičke akademije neće moći ulaziti i raditi u zgradi.

 

Dekan, glavni tajnik i/ili voditelj zgrade moći će iznimno odobriti ulaze gostiju (i na licu mjesta) ako su potrebni za funkcioniranje događaja koje organizira Muzička akademija ili ako je riječ o servisnim uslugama.

Grupna nastava koja se sada održava u zgradi prelazi u način rada na daljinu, konzultacije za prijemne ispite u zgradi se odgađaju do daljnjeg.  

U zgradi se nastavlja projektna nastava, individualna nastava, nastava komorne glazbe te diplomski ispiti. Sve nastavne ili ispitne izvedbe i produkcije održavat će se bez vanjske publike uz streaming iz prostora u kojem je to moguće (dvorana Bersa) te mogućnost nazočnosti studenata i nastavnika prema označenim ograničenjima prostora.

Molim da se i nadalje svi strogo pridržavamo protuepidemijskih mjera iz odluke od 13.10.2020. koja je istaknuta na svim obavijesnim mjestima u zgradi.

(Odluka dekana 13.10.2020.pdf)

dekan

Igor Lešnik, red. prof. art.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube