Provođenje postupka provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis u ak. god. 2020./2021.

Provođenje postupka provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu planirano je za razdoblje od 6. do 9. srpnja 2020. u zgradi Muzičke akademije prema rasporedu u tablici na dnu stranice.

Prijavljeni pristupnici bit će dodatno obaviješteni o detaljima provođenja postupka putem individualnih poruka na elektroničke adrese koje su naveli u prijavi najkasnije do utorka, 30. lipnja 2020. u 16 h. Ako do navedenog datuma takvu poruku ne prime, trebaju o tome odmah izvijestiti studentsku službu putem elektroničke adrese upisi@muza.hr.

Prijavljeni pristupnici koji iz opravdanog razloga neće biti u mogućnosti sudjelovati na ispitima u zgradi (primjerice iz razloga obvezne primjene mjera samoizolacije) moći će pristupiti postupku provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti na daljinu. O potrebi za održavanjem takvih ispita na daljinu pristupnici su dužni odmah po nastajanju takve situacije uputiti studentskoj službi na elektroničku adresu upisi@muza.hr upit za održavanje ispita na daljinu uz obvezno obrazloženje. Muzička akademija ima pravo procjene utemeljenosti priloženog obrazloženja.

Obzirom da je trenutačno razvoj epidemiološke situacije nepredvidljiv, samo u slučaju potpune nemogućnosti održavanja ispita provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti u zgradi Muzičke akademije cijeli postupak provjere provest će se na daljinu za sve kandidate.

1) Iz tog razloga SVI pristupnici, bez obzira hoće li ispite polagati u zgradi ili na daljinu, dužni su se prijaviti na platformu moodle na adresi https://mod.srce.hr najkasnije do utorka, 30. lipnja 2020. u 23:59 h. Upute za prijavu u sustav pristupnici će primiti e-poštom.

2) Svi pristupnici za ispite provjere sviranja (glavni predmet instrument i klavir obligatno), pjevanja (glavni predmet) i dirigiranja dužni su, a prema uputama koje će dodatno dobiti e-poštom bez obzira hoće li ispite polagati u zgradi ili na daljinu, snimiti probni videozapis u trajanju do 1 minute, postaviti ga na privatni YouTube-kanal te potom poveznicu (link) na tu probnu snimku postaviti na platformu moodle najkasnije do četvrtka, 2. srpnja 2020. u 23:59 h.

3) Pristupnici koji će ispite sviranja, pjevanja i dirigiranja polagati na daljinu dužni su svoj ispitni program snimiti, taj videozapis postaviti na privatni YouTube-kanal te pripadajuću poveznicu (link) postaviti na platformu moodle najkasnije do predviđenog datuma održavanja ispita iz pojedinog predmeta.

4) U slučaju potpune nemogućnosti održavanja ispita u zgradi Muzičke akademije isti postupak primijenit će se na sve kandidate.

5) Postavljanjem poveznice svog ispitnog videa na platformu moodle na opisani način te u navedenim rokovima, svi prijavljeni pristupnici prihvaćaju takav postupak provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti kao i njihovo vrednovanje.

Detalje o ostalim dijelovima postupka provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti na daljinu objavit ćemo naknadno na mrežnoj stranici http://www.muza.unizg.hr/o-muzickoj-akademiji/referada-studentska-sluzba/upisi-2/.

Mole se prijavljeni kandidati da redovito pregledavaju pretince e-pošte koje su naveli u prijavi jer ćemo ih o daljnjem tijeku postupka provjere obavještavati i individualno putem elektroničke pošte. U slučaju bilo kakvih problema s prijavom u moodle molimo kandidate da se jave uredu za informatičku podršku na adresu info@muza.hr.

 

RASPORED ISPITA PROVJERA ZA UPIS U AK. GOD. 2020./2021. – TABLICA (PDF)*

* Raspored je, zbog tehničkih razloga, podložan promjenama.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube