Solisti Muzičke akademije uz Zagrebačke soliste i Zagrebačku filharmoniju 12. i 14. siječnja 2022. koncertima daruju publiku!

Na samom početku godine, već tradicionalno održat će se dva koncerta koja Zagrebačka filharmonija i Zagrebački solisti u suradnji s Muzičkom akademijom Sveučilišta u Zagrebu poklanjaju publici – naime, studenti instrumentalisti i pjevači Muzičke akademije kao solisti, ali i kao članovi ansambla, nastupit će sa Zagrebačkim solistima 12. siječnja 2022., dok će solisti uz Zagrebačku filharmoniju nastupati 14. siječnja 2022. Oba koncerta održat će se u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije. Na programu su, između ostalog, i dvije praizvedbe naših studenata Davida Batinića i Krešimira Klarića. Odabrani studenti tako će u ovim dvama važnim manifestacijama ravnopravno svirati sa stalnim članovima ovih renomiranih domaćih ansambala, što je za mlade glazbenike neprocjenjivo i vrijedno profesionalno iskustvo.

Više o programima na:

http://www.muza.unizg.hr/event/koncert-na-dar-solisti-muzicke-akademije-uz-zagrebacke-soliste/

http://www.muza.unizg.hr/event/solisti-muzicke-akademije-uz-zagrebacku-filharmoniju/

Ulaz na oba koncerta je slobodan, uz obaveznu prethodnu rezervaciju na mail: producent@muza.hr te uz predočenje COVID potvrde ili važećeg negativnog testa. Oba koncerta moći će se pratiti uživo putem YouTube kanala Muzičke akademije.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube