Upisi u zimski semestar ak.god. 2020./2021. (više godine studija) – ONLINE

Upisi u zimski semestar ak.god. 2020./2021.

31. Kolovoza – 18. Rujna 2020.

NA DALJINU (online)

Upis se obavlja putem studomata i popunjavanjem obrasca upisnog lista koji se nalazi na poveznici.

Prije upisa potrebno je provjeriti na STUDOMATU jesu li svi položeni ispiti evidentirani u studomatu i po potrebi kontaktirati predmetnog nastavnika.

Upis se ne može obaviti dok ne budu upisane sve ocjene.

Pored toga, potebno je razdužiti se u knjižnici ma i podmiriti troškove najma instrumenta i ormarića za proteklu godinu.

Studentima koji  su u 2019/2020. Akademskoj godini plaćali školarinu smanjen je iznos školarine i produžen je rok za uplatu zadnje rate školarine. Odluka se može vidjeti na poveznici.

Prilikom upisa u STUDOMAT obavezno upisati izborne predmete, a u upisni list obavezno upisati i izborne predmete i ponovno upisane predmete.

Studenti koji nemaju položene sve predmete moraju ponovno upisati nepoložene predmete.

Popunjeni upisni list šalje se zajedno sa potvrdom o uplati upisnine u iznosu od 500 kn na mail upisi.vise.godine@muza.hr.

Studenti koji žele produžiti najam ormarića trebaju uplatiti 100 kn na žiro račun akademije i potvrdu o uplati poslati zajedno sa upisnim listom i potvrdom za upisninu.

Za upis u višu godinu studija potrebno je uplatiti 500,00 kuna upisnine na žiro- račun hr50 2340009 1100159167. U rubriku primatelj upisati muzička akademija, trg republike 12, 10000 zagreb, kao svrhu upisati upisnina, a u poziv na broj potrebno je upisati oib kandidata.

Kod uplaćivanja troškova najma za ormarić u svrhu se upisuje najam ormarića, a kod plaćanja školarine treba upisati školarina. Sve ostalo, osim naravno iznosa, na uplatnici popunjava se isto.

Studenti mogu upisati samo jedan fakultativni predmet sa drugih sastavnica sveučilišta iz umjetničkog ili društveno-humanističkog područja. Prije upisa potrebno je dobiti suglasnost fakulteta na kojem se želi upisati predmet i suglasnost prodekana za nastavu muzičke akademije. Obrazac se može preuzeti na poveznici i obavljat će se prva dva tjedna nastave u isvu ih unosi referada. Popunjeni obrazac šalje se na mail upisi.vise.godine@muza.hr .

Molbe vezane za upis, priznavanje ispita, upis izbornih predmeta i slično šalju se zajedno sa upisnim listom na mail. Obrazac molbe se može naći na poveznici.

Početak nastave je 05.10.2020.

Zagreb, 14.07.2020.                                                          Studentska referada

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube