UPUTE ZA UPIS NA DALJINU – 1. GODINA 2023./2024. – JESENSKI ROK

Kandidati će 21. rujna 2023. na mail dobiti obrasce za upis i lozinku s kojom se prijavljuju na Studomat za upis. VAŽNO: lozinka je privremena i potrebno ju je promijeniti u roku od 48 sati!

Strani državljani moraju za upis dobiti OIB koji izdaje Porezna uprava (Avenija Dubrovnik 32, Zagreb). Upute za dodjeljivanje OIB-a mogu se pronaći na stranici Porezne uprave

https://www.porezna-uprava.hr/HR_OIB/Stranice/DodjeljivanjeOIBa.aspx  hrvatski

https://www.porezna-uprava.hr/en/Pages/SingleNews.aspx?NewsID=7&List=News engleski

Dobiveni OIB treba poslati na mail upisi@muza.hr

Na Obrazac za iksicu potrebno je zalijepiti fotografiju formata 3,5×4,5 cm (biometrijska fotografija) i potpisati se unutar jedne kućice – potpis ne smije izlaziti izvan okvira kućice. Druga kućica je za slučaj da treba ponoviti potpis. Potpisati se treba tanjim crnim flomasterom ili debljom crnom kemijskom olovkom. Obrazac se šalje poštom na adresu Muzička akademija, Trg Republike Hrvatske 12, 10000 Zagreb.

Kandidati koji su obavezni plaćati studij (upisuju drugi studij (već su završili jedan studij u RH) ili su strani državljani iz zemalja koje nisu članice EU) dobivaju na mail Ugovor o plaćanju školarine koji trebaju isprintati i potpisati.

Za upis na Muzičku akademiju potrebno je uplatiti 79,63 eura upisnine na žiro-račun HR50 2340009 1100159167. U rubriku primatelj upisati Muzička akademija, Trg Republike Hrvatske 12, 10000 Zagreb, kao svrhu upisati upisnina, a u poziv na broj potrebno je upisati OIB kandidata.

Za plaćanje školarine potrebno je uplatiti 318,54 eura za prvu ratu na žiro račun  HR50 2340009 1100159167. U rubriku primatelj upisati Muzička akademija, Trg Republike Hrvatske 12, 10000 Zagreb, kao svrhu upisati 1. rata školarine za 2023/2024. i ime i prezime kandidata, a u poziv na broj potrebno je upisati OIB kandidata.

 

UPUTE ZA UPIS:

  1. Sa dobivenom lozinkom prijaviti se na Studomat (isvu.hr/studomat/hr/prijava) gdje je prvo potrebno unijeti sve osobne podatke (podaci o roditeljima, prebivalište, boravište, isl.). Nakon toga se obavlja upis, izbor stranog jezika (Engleski jezik 1 ili Njemački jezik 1, ovisno o tome što ste slušali u srednjoj školi) i izbornih predmeta (prosječno 30 ECTS-a po semestru, tj. 60 ECTS-a na godini). Na kraju obavezno kliknuti na ZAVRŠI UPIS.

 

  1. Popuniti Upisni list i potpisati Izjavu o privatnosti i Ugovor o studiranju (ako je poslan), te zajedno sa potvrdom o uplati upisnine poslati na mail upisi@muza.hr
    Kandidati koji su obavezni plaćati školarinu uz sve navedeno moraju priložiti i potpisani Ugovor o plaćanju školarine i potvrdu o uplati prve rate.
    Dokumenti mogu biti u pdf formatu (.pdf), u wordu (.doc ili .docx) ili kao slika (.jpg ili jpeg).

 

UPIS NA STUDOMAT I SLANJE MAILA POTREBNO JE OBAVITI DO PETKA 22. RUJNA 2023. U 12:00 SATI.

 

 

U SLUČAJU DA U NAVEDENOM ROKU NE OBAVITE UPIS, SMATRAT ĆE SE DA SE NISTE UPISALI.

 

 

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube