Studentske udruge

Studentski ciklus Virtuoso: više informacija

virtuoso

 Udruga studenata muzikologije fusNota osnovana je 2006. godine s brojnim ciljevima od kojih su se mnogi već ostvarili, a mnogi će se ostvariti u budućnosti…

evo samo nekih:

sudjelovanje u radu Odsjeka za muzikologiju Muzičke akademije u Zagrebu te u umjetničkim projektima iste ustanove, organiziranje skupova, tribina, seminara, surađivanje sa Zavodom za sistematsku muzikologiju, Hrvatskim muzikološkim društvom te sličnim institucijama, izdavanje publikacija poput časopisa fusNota, organiziranje koncerata i kulturno-umjetničkih programa, predavanja o glazbi iz filmova…

umorili ste se? Mi nismo! Upravo smo u stvaranju devetoga broja našega časopisa na kojeg smo jako ponosni i koji je oduševio kako studente, tako i profesore, glazbenike i sve ljubitelje glazbe.

Časopis fusNota je ujedno i naš najznačjaniji projekat, koji se u kontinuitetu ostvaruje od samoga postojanja udruge jedanput po semestru. Teme broja posvećene glazbi obilježile su do sada svih osam izdanih brojeva časopisa. Svaki izdani broj popraćen je promocijom, koja je u tonu teme broja obično koncipirana u obliku koncerta, a ponekad i u obliku seminara.

Na kraju se svi naravno lijepo zabavimo i podružimo. Stoga vas sve pozivamo da se odazovete na sva buduća zbivanja naše udruge i budete dio malog, ali snažnog tima fusNote.

    Kontakti:

e-mail adresa: fusnota-klub@yahoo.com

Facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=53931887275&v=wall&ref=search

&

My space: http://www.myspace.com/klub_fusnota

Udruga studenata IV. odsjeka

masko

Novi raspored projekcija biti će objavljen početkom akademske godine.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram