ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Informacije o zaštiti privatnosti, odnosno osobnih podataka

Voditelj obrade osobnih podataka:

Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu (Trg Republike Hrvatske 12, 10 000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 18422925218).

Muzička akademija kao voditelj obrade osobnih podataka štiti vašu privatnost i obrađuje samo one osobne podatke koji su joj nužni i koji su pribavljeni u sklopu njezinih poslovnih aktivnosti.

Poduzet ćemo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše podatke od neovlaštene ili nezakonite obrade, gubitka, uništenja ili oštećenja podatka.

Temeljna načela zaštite podataka

Zakonitost, poštenost i transparentnost

Vaše osobne podatke obrađivat ćemo samo na temelju zakonske obveze, Vaše privole ili druge zakonske osnove. Podaci koji se odnose na Vas na transparentan će se način prikupljati, upotrebljavati, dati na uvid ili na neki drugi način obrađivati, podaci o identitetu voditelja obrade, informacija o načinu na koji možete pristupiti svojim podacima, procesu za podnošenje pritužbi i zahtjeva za ažuriranje podataka.

Ograničavanje svrhe

Vaši osobni podaci prikupljat će se u posebne, izričite i zakonite svrhe i neće se dalje obrađivati na način koji nije u skladu s tim svrhama. Vaše osobne podatke prikupljati ćemo i pohranjivati samo kada je to nužno kako bismo Vam pružili uslugu. Podaci koji su prikupljeni za jednu svrhu neće se koristiti ni za jednu drugu svrhu ili na način koji nije u skladu s odobrenom svrhom. Za svrhu obrade koja se ne provodi temeljem zakonske osnove ili ugovora tražit ćemo od Vas posebnu privolu.

Voditelj obrade i izvršitelj obrade neće prikupljati osobne podatke koji mu nisu potrebni za svrhu obrade.

Točnost podataka

Nužno je da osobni podaci koje prikupljamo i spremamo budu točni i zato ćemo poduzeti odgovarajuću mjeru kako bismo osigurali da se osobni podaci koji nisu točni, izbrišu ili isprave, uzimajući u obzir svrhe u koje se obrađuju.

Razdoblje pohrane podataka

Rokovi čuvanja Vaših osobnih podataka određeni su zakonskim propisima ili Vašom privolom za prikupljanje i obradu osobnih podataka.

 

Ostvarivanje prava ispitanika

Svaki ispitanik ima pravo da u svakom trenutku od voditelja obrade može zatražiti pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje njihove obrade kao i pravo na prigovor vezan uz obradu te pravo na prenosivost podataka.

Navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva na e-mail adresu Službenika za zaštitu podataka Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu  ili osobnom predajom zahtjeva na urudžbeni zapisnik radnim danom od 8.00 do 14.30 sati.

 

Kontakt podaci službenika za zaštitu podataka:

 

 E- mail: zastita.podataka@muza.hr

Br. telefona: +385 01 4810 200/108

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram