ISVU / WIFI / Merlin / AAI@Edu / Office365 / Google Drive

Obavijest o privatnosti –  MUZA – GDPR u sustavu AAI@EDU za korisnike sustava – PDF


Upute za ocjenjivanje u sustavu ISVU.PDF


ISVU – Nastavnički portal

Modul Nastavnički portal dostupan je putem Interneta, na adresi Nastavnički portal (isvu.hr) i putem tog modula nastavnici za pojedine predmete mogu unositi:

  • opis predmeta i popis literature
  • konačne ocjene ispita
  • diplomske ili završne zadatke
  • teme

upute za korištenje dostupne su na poveznici:

 

Nastavnički portal – ISVU upute – wiki.srce.hr

 


WIFI – Eduroam / AAI@Edu / Merlin korisnički račun 

Redovni studenti Sveučilišta u Zagrebu, nastavnici i djelatnici Muzičke akademije imaju pravo korištenja besplatnog WiFi sustava Muzičke akademije.

Pristup Internetu ostvaruje se putem mreže EDUROAM i korisničkog AAI@Edu računa. Eduroam  sustav korisi većina visokoškoskih ustanova u Europi – jednom ispravno postavljen uređaj morao bi se moći spojiti na Eduroam Wifi sustav na svakoj od tih ustanova. Detaljne upute za spajanje možete pronaći na stranici: http://www.eduroam.hr/user_man.php

 

  • STUDENTIMA se račun kreira prilikom upisa u prvu godinu studija, to je korisnički račun kojim se studentu omogućava prijava ispita putem STUDOMATA (izdavanje nove lozinku moguće je zatražiti u referadi).

 

  • Nastavnici i djelatnici račun mogu zatražiti u Službi za informatičku podršku – soba 523 (veliki broj nastavnika već ima otvoren AAI@Edu / CARNet korisnički račun – ukoliko je potrebno, novu lozinku za postojeći račun djelatnik moguže zatražiti od Ureda za informatičku podršku).

 


Office 365

AAI@Edu korisnički račun korisniku omogućava i besplatno korištenje usluge Microsoft Office 365.

Prijava u sustav ostvarjue se na web stranici: login.microsoftonline.com (prijava / posao,škola ili sveučilište)

Sustav uz online korištenje aplikacija svakom korisniku omogućava i preuzimanje “lokalne” kopije Office paketa (za offline korištenje Word-a, Excel-a, Powerpoint-a, One-Note-a).


 

Google Workspace / Google Disk

Korisnicima MUAZ AAI@Edu korisničkih računa (iprezime@muza.hr) otvoreni su korisnički računi na Google Workspace-u (Google Disk sustav se koristi za pohranu podataka – moguća je pohrana do 15 GB podataka).

Ti računi se koriste pri ispunjavanju Google obrazaca za upis u više akademske godine kao i za dostavu dokumentacije Referadi.

Korisnici su odgovorni za izradu sigurnosne kopije svojih podataka koji se nalaze na Google Workspace servisima. Drugim rječima, nismo Vam ih u mogućnosti vratiti u slučaju nenamjernog brisanja.

Ukoliko imate problema s prijavom na uslugu – slobodno se obratite Uredu za informatičku podršku. 

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram