OBAVIJEST studentima Duhačkog odsjeka: GODIŠNJI ISPITI

Dragi studenti,

godišnji ispit za studente duhačkog odsjeka od 1. do 4. godine održat će se u ljetnom roku ak. g. 2019./2020. iznimno virtualnim putem i to slanjem audio-video snimaka.

Važno je za napomenuti da ispit iz glavnog predmeta prijavljujete u terminu koji je naveden za svaki instrument a objavljen je na stranici Muzičke akademije.

Upute za snimanje:

Vrednuje se rad tijekom akademske godine te audio-video snimka ispitnog programa.

Audio-video snimku Probnog i Ispitnog programa potrebno je postaviti prema uputama koje vrijede za ispite komorne glazbe.

Probnu snimku (u trajanju do 2 minute) radi provjere tehničkih uvjeta treba postaviti (prema uputama) u za to predviđenu datoteku do određenog datuma koje vam Vaši profesori jave. Snimku će pregledati nastavnik i javiti je li snimka tehnički korektna. Probna snimka se ne ocjenjuje i ne ulazi u ocjenu.

Ispitni program potrebno je postaviti (prema uputama) najkasnije do određenog datuma koje vam Vaši profesori jave. Nakon tog termina komisija preslušava snimke i donosi ocjenu koju Vam javlja Vaš profesor.

Ispitni program snimite bez pratnje, jedna od skladbi ispitnog programa svira se napamet.

Na video snimci potrebno je da se vidi lice sprijeda, a ruke i instrument u cijelosti.

Snimite svaku skladbu kao poseban zapis. Ukoliko je višestavčana, snimite je u cijelosti s kraćom pauzom između stavaka.

Vodite računa da prostor u kojem snimate zapis nije previše akustičan (da odzvanja) te da izvor svjetla bude ispred vas.

Uz video, priložite svoj portfolio: popis gradiva i koncerata, programe koncerata/nastupa, diplome natjecanja i ostalo.

Programe koncerata/nastupa, diplome natjecanja i ostalo skenirajte i pospreme u jedan pdf dokument. Dokument imenujte „Ime i prezime (vaše), godina, glavni predmet, – portfolio“

Poveznice:

Upute za izradu i postavljanje snimaka: http://www.muza.unizg.hr/wp-content/uploads/2020/05/upute-za-izradu-i-postavljanje-ocjenskih-videozapisa-studenti-komorna.pdf

Obrazac „Popis završenog gradiva i program godišnjeg ispita“: http://www.muza.unizg.hr/o-muzickoj-akademiji/referada-studentska-sluzba/obrasci/

Raspored godišnjih ispita u ljetnom roku: http://www.muza.unizg.hr/wp-content/uploads/2020/05/godisnji-ispiti-raspored-glavni-predmet.pdf

Za ispite iz dionica, metodike, srodnih instrumenata, pedagoške prakse, javite se Vašim profesorima radi dogovora oko ispita u virtualnom okruženju. Vodite računa oko datuma ispita i prijava za iste.

Želim Vam uspješne ispite,

izv.prof.art. Bánk Harkay

Pročelnik Duhačkog odsjeka

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram