GODIŠNJI ISPIT IZ KOMORNE GLAZBE

Poštovana kolegice, poštovani kolega,

godišnji ispit iz Komorne glazbe ove će se akademske godine održati na daljinu.

Ako to već niste učinili, ispitni program trebate što prije dogovoriti sa svojim predmetnim nastavnikom.

Kako bismo „uvježbali“ način provođenja ispita i pripremili sve potrebno, najprije ćemo napraviti jednu pokusnu provjeru:

  • Pregledajte e-kolegij Komorna glazba na platformi za e-učenje Merlin (moodle.srce.hr). Tamo ćete, na samom vrhu stranice, pronaći detaljne upute za provođenje ispita koje šaljemo i u privitku ovoga pisma („upute za izradu i postavljanje ocjenskih videozapisa – .pdf).
  • Najkasnije do subote, 30. svibnja 2020. snimite probni videozapis (1-2 minute programa), podignite ga na svoj YouTube-kanal te predajte poveznicu (link) na kanal u zadaću „godišnji ispit iz komorne glazbe“ u e-kolegiju.

Vaš odaziv i odgovornost u pokusnom razdoblju od posebne su nam važnosti jer se želimo uvjeriti da ste svi savladali korake potrebne za postavljanje ispitnih snimaka. Vaš će predmetni nastavnik do 4. lipnja 2020. pregledati probne snimke te javiti je li sve u redu ili nešto treba popraviti.

Potom slijedi provedba samog ispita:

  • Najkasnije do subote, 13. lipnja 2020. snimite ocjenske videozapise prema dogovoru s predmetnim nastavnikom (ukupno trajanje do 10 minuta) te ih podignite na svoj YouTube-kanal (isti na koji ste stavljali probne snimke).

Kada Vaš predmetni nastavnik ocijeni snimke, ocjene će proslijediti voditelju komorne glazbe, prof. Nestoroviću, koji će Vam zaključiti godišnju ocjenu te je upisati pod zadaću u e-kolegij na Merlinu i unijeti u ISVU. Zaključna će se ocjena temeljiti na radu kroz godinu, ocjeni nastupa na smotri (kolokviju) i ocjeni ispitnih snimaka.

Molimo Vas da mikrofon prilikom snimanja ne postavljate preblizu i da provjerite kvalitetu zvuka prije postavljanja snimke na svoj kanal.

Ako Vam je potrebna bilo kakva tehnička pomoć, obratite se predmetnom nastavniku i/ili voditelju komorne glazbe. Sve upute nalaze se na e-kolegiju Komorna glazba 1-5 na Merlinu te na internetskim stranicama Muzičke akademije http://www.muza.unizg.hr/upute-za-provodenje-online-provjere-znanja/.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram