UPUTE ZA UPIS U 1. GODINU STUDIJA U AK.GOD. 2024./2025. – (ONLINE UPIS)

Kandidati će 18. srpnja 2024. na mail dobiti obrasce za upis i lozinku s kojom se prijavljuju na Studomat za upis. VAŽNO: lozinka je privremena i potrebno ju je promijeniti u roku od 48 sati!

Strani državljani moraju prije upisa dobiti OIB koji izdaje Porezna uprava (Avenija Dubrovnik 32, Zagreb). Muzička akademija može obaviti postupak dobivanja OIB-a umjesto kandidata, jer se OIB može dobiti isključivo osobnim dolaskom u Poreznu upravu. Upute za dodjeljivanje OIB-a, zahtjev za izdavanje i punomoć za djelatnicu Akademije se nalaze u posebnom dokumentu (pod nazivom Sve za OIB) i to na hrvatskom i engleskom jeziku. Stranci koji žele da Akademija za njih obavi postupak dodjeljivanja OIB-a moraju na mail upisi@muza.hr do 11.7.2024. poslati popunjeni zahtjev zajedno sa punomoći i prilozima.

Na Obrazac za iksicu potrebno je zalijepiti fotografiju (biometrijsku fotografiju kao za osobnu iskaznicu) koja mora biti formata 3,5×4,5 cm. Obrazac sa slikom se šalje poštom na adresu Muzička akademija, Trg Republike Hrvatske 12, 10000 Zagreb.

U SLUČAJU DA FOTOGRAFIJA NE BUDE TRAŽENOG FORMATA TRAŽIT ĆEMO DA PONOVNO POŠALJETE NOVU ISPRAVNU FOTOGRAFIJU.

Za upis na Muzičku akademiju potrebno je uplatiti 80,00 Eura upisnine na žiro-račun:

HR50 2340009 1100159167

U rubriku primatelj upisati Muzička akademija, Trg Republike Hrvatske 12, 10000 Zagreb, kao svrhu upisati upisnina, a u poziv na broj potrebno je upisati OIB kandidata.

 

Kandidati koji su obavezni plaćati studij (upisuju drugi studij nakon što su već završili jedan studij u RH ili su strani državljani iz zemalja koje nisu članice EU) dobivaju na mail Ugovor o plaćanju školarine koji trebaju isprintati i potpisati. Puni iznos školarine za jednu akademsku godinu iznosi 1274,00 eura.

Za plaćanje školarine potrebno je uplatiti 318,00 eura za prvu ratu na žiro račun:

HR50 2340009 1100159167

U rubriku primatelj upisati Muzička akademija, Trg Republike Hrvatske 12, 10000 Zagreb, kao svrhu upisati 1. rata školarine za 2024/2025. i ime i prezime kandidata, a u poziv na broj potrebno je upisati OIB kandidata.


UPUTE ZA UPIS:

  1. Sa dobivenom lozinkom prijaviti se na Studomat (isvu.hr/studomat/hr/prijava) gdje je prvo potrebno unijeti sve osobne podatke (podaci o roditeljima, prebivalište, boravište, isl.). Nakon toga se obavlja upis, izbor stranog jezika (Engleski jezik 1 ili Njemački jezik 1, ovisno o tome što ste slušali u srednjoj školi) i izbornih predmeta (treba paziti da broj ECTS-a treba biti prosječno 30 po semestru, tj. 60 na godini). Na kraju obavezno kliknuti na ZAVRŠI UPIS.
  1. Popuniti Upisni list i potpisati Izjavu o privatnosti, te zajedno sa potvrdom o uplati upisnine poslati na mail upisi@muza.hr
    Kandidati koji obavezni plaćati školarinu uz sve navedeno moraju priložiti i potpisani Ugovor o plaćanju školarine i potvrdu o uplati prve rate.
    Dokumenti mogu biti u pdf formatu (.pdf), u wordu (.doc ili .docx) ili kao slika (.jpg ili jpeg).

Studentska referada će svima na mail poslati odgovor da su upisani. Zbog toga molimo za strpljenje jer je cijeli postupak zahtjevan.

UPIS NA STUDOMAT I SLANJE OBRAZACA NA MAIL MOGUĆE JE OBAVITI

U ČETVRTAK 18. SRPNJA 2024. OD 12.00 DO 23.59 SATI.

U SLUČAJU DA U NAVEDENOM ROKU NE OBAVITE UPIS, SMATRAT ĆE SE DA SE NISTE UPISALI I ZA TO MJESTO ĆE SE RASPISATI NATJEČAJ U JESENSKOM ROKU.

 

Upisni list i Izjavu o privatnosti – doc

Obrazac za iksicu – doc

Upute za izdavanje OIBa

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram