OBAVIJEST – UPORABA KLJUČ KARTICA U AK.GOD. 2022./2023.

Poštovani djelatnici i vanjski suradnici Muzičke akademije, dragi studenti,

 Uz početak nove nastavne godine podsjećamo da je za ulazak u zgradu Muzičke akademije te u prostore u kojima radite potrebno koristiti elektroničke ključ kartice. U slučaju da karticu još niste preuzeli ili imate poteškoća s funkcionalnošću vaših kartica (oštećena, izgubljena, istekla ili slično), molimo javite se žurno uredu za informatičku podršku (Petra Mitrović: pmitrovic@muza.hr), a studenti u referadu: referada@muza.hr

Sustav elektroničkih kartica olakšava nadzor učestalih problema s ulaskom u zgradu neovlašetnih osoba, omogućuje uštedu energenata te njime udovoljavamo zakonskoj obvezi vođenja evidencije o prisutnosti na radnom mjestu.

 Molimo obavijestite posjetitelje koje primate u radnim prostorima zgrade o obvezi javljanja djelatniku porte na ulazu uz pružanje informacije kome idu u posjet.

Automatsko otvaranje ulaznih vrata uz potpuno slobodan ulaz posjetiteljima biti će omogućeni u vrijeme javnih događanja (primjerice koncerta, diplomskih ispita, produkcija i slično). Molimo da se i u tim slučajevima provlačenjem kartica registrirate pri ulasku te izlasku iz zgrade, što može olakšati postupanje nadležnih službi ako bi došlo do izvanrednih situacija.

 Zahvaljujemo na suradnji u primjeni ovako uređenog sustava i kućnog reda koji nam boravak u zgradi čini ugodnijim i sigurnijim te olakšava zaštitu imovine, štednju energenata te udovoljavanje ustanove zakonskim propisima.

Vaša uprava Muzičke akademije

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube