OBAVIJEST – UPORABA KLJUČ KARTICA U AK.GOD. 2023./2024.

Poštovani djelatnici i vanjski suradnici Muzičke akademije, dragi studenti,

 Uz početak nove nastavne godine podsjećamo da je za ulazak u zgradu Muzičke akademije te u prostore u kojima radite potrebno koristiti elektroničke ključ kartice. U slučaju da karticu još niste preuzeli ili imate poteškoća s funkcionalnošću vaših kartica (oštećena, izgubljena, istekla ili slično), molimo javite se žurno uredu za informatičku podršku (Petra Mitrović: pmitrovic@muza.unizg.hr), a studenti u referadu: referada@muza.unizg.hr

Sustav elektroničkih kartica olakšava nadzor učestalih problema s ulaskom u zgradu neovlašetnih osoba, omogućuje uštedu energenata te njime udovoljavamo zakonskoj obvezi vođenja evidencije o prisutnosti na radnom mjestu.

Molimo obavijestite posjetitelje koje primate u radnim prostorima zgrade o obvezi javljanja djelatniku porte na ulazu uz pružanje informacije kome idu u posjet.

Automatsko otvaranje ulaznih vrata uz potpuno slobodan ulaz posjetiteljima biti će omogućeni u vrijeme javnih događanja (primjerice koncerta, diplomskih ispita, produkcija i slično). Molimo da se i u tim slučajevima provlačenjem kartica registrirate pri ulasku te izlasku iz zgrade, što može olakšati postupanje nadležnih službi ako bi došlo do izvanrednih situacija.

Podsjećamo da je “posudba” kartica strogo ZABRANJENA. Karticu smije koristiti ISKLJUČIVO osoba kojoj je ista izdana.

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram