I. i III. odsjek: Prijava za sudjelovanje studenata i nastavnika kompozicije i udaraljki u ERASMUS+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) COMPEREL

Nastavno na objavu natječaja Sveučilišta u Zagrebu za kombinirane intenzivne programe u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131):

NATJEČAJ za Erasmus+ kombinirane intenzivne programe ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131) za razdoblje od 1.5.2024. do 30.6.2025. (unizg.hr)

studente i nastavnike kompozicije i udaraljki pozivamo da se prijave za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) za pod nazivom COMPEREL.

Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu sudjeluje u ovom programu s ukupno 6 studenata i 3 nastavnika:

3 studenta kompozicije

3 studenta udaraljki

1 nastavnik kompozicije

2 nastavnika udaraljki

 

Kombinirani intenzivni program se sastoji od virtualne (online) i komponente uživo (mobilnosti). Pripremni period će započeti nizom virtualnih susreta, a završit će šestodnevnom radionicom koja će se održati od 14.10. do 19.10.2024. na Conservatorio di Musica Cesare Pollini (Padova, Italija).

Studenti će za sudjelovanje u projektu u cijelosti, što uključuje virtualnu i uživo komponentu mobilnosti, ostvariti pravo na 3 ECTS boda.

Molimo zainteresirane studente i nastavnike kompozicije i udaraljki da svoje prijave pošalju na suradnja@muza.hr najkasnije do petka, 3. svibnja 2024.

Prijava studenata mora sadržavati:

  • motivacijsko pismo
  • preporuku nastavnika glavnog predmeta

Prijava nastavnika mora sadržavati:

  • akademski status
  • izjavu nositelja suradnje (ukoliko je isti nositelj)

Odabir studenata i nastavnika koji će sudjelovati u BIP projektu COMPEREL će izvršiti povjerenstvo Muzičke akademije u sastavu prof. art. Ivana Kuljerić (predsjednica), prof. art. Ante Knešaurek i doc. art. Danijel Legin (članovi povjerenstva).

Kriteriji odabira COMPEREL

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na 01 4899278 ili na suradnja@muza@hr

Više o programima Erasmus+ BIP doznajte na https://ampeu.hr/publikacije/erasmus-blended-mobilnosti-za-studente

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram