Prijava za sudjelovanje studenata i nastavnika u ERASMUS+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) The invisible sound: in a woman’s voice

Nastavno na objavu natječaja Sveučilišta u Zagrebu za kombinirane intenzivne programe u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131):

NATJEČAJ za Erasmus+ kombinirane intenzivne programe ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131) za razdoblje od 1.5.2024. do 30.6.2025. (unizg.hr)

studente i nastavnike pozivamo da se prijave za sudjelovanje u Erasmus+ kombiniranom intenzivnom programu (BIP) za pod nazivom THE INVISIBLE SOUND: in a woman’s voice.

Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu sudjeluje u ovom programu s klavirskim kvartetom (ukupno 4 studenta) i 1 nastavnikom:

1 student violine

1 student viole

1 student violončela

1 student klavira

1 nastavnik komorne glazbe

 

Kombinirani intenzivni program se sastoji od virtualne (online) i komponente uživo (mobilnosti). Pripremni period će započeti nizom virtualnih susreta, a završit će petodnevnom radionicom i dvama koncertima koji će se održati od 09.12. do 13.12.2024. na Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo dé València (Valencia, Španjolska).

Studenti će za sudjelovanje u projektu u cijelosti, što uključuje virtualnu i uživo komponentu mobilnosti, ostvariti pravo na 3 ECTS boda.

Djelo koje će se izvoditi u sklopu projekta THE INVISIBLE SOUND: in a woman’s voice bit će klavirski kvartet Dore Pejačević u d-molu op. 25. Na natječaj se mogu prijaviti studenti violine, viole, violončela i klavira. Svaki student se prijavljuje individualno, ali kao član unaprijed oformljenog komornog sastava (klavirski kvartet). Uz svoje ime potrebno je navesti i imena ostalih članova komornog sastava. Uz prijavu kandidati prilažu vlastiti životopis (do 3 boda) i motivacijsko pismo (do 3 boda).

U slučaju da dva ili više komornih sastava u zbroju ostvare jednak broj bodova povjerenstvo će u dogovoru s voditeljem projekta donijeti odluku kojim kandidatima kojeg komornog sastava će dati prednost.

Molimo zainteresirane studente i nastavnike da svoje prijave pošalju na suradnja@muza.hr najkasnije do utorka, 20. kolovoza 2024.

Prijava studenata mora sadržavati:

  • životopis
  • motivacijsko pismo
  • imena članova klavirskog kvarteta čiji je član
  • OIB, razina studija

 

Prijava nastavnika mora sadržavati:

  • akademski status
  • OIB
  • izjavu nositelja suradnje (ukoliko je isti nositelj)

 

Odabir studenata i nastavnika koji će sudjelovati u BIP projektu THE INVISIBLE SOUND: in a woman’s voice će izvršiti povjerenstvo Muzičke akademije u sastavu nasl. izv. prof. Vlatka Peljhan (predsjednica), nasl. docent Zita Draušnik i nasl. izv. prof. Martin Draušnik (članovi).

 

Kriteriji odabira BIP The Invisible Sound: in a woman’s voice

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na 01 4899278 ili na suradnja@muza@hr

Više o programima Erasmus+ BIP doznajte na https://ampeu.hr/publikacije/erasmus-blended-mobilnosti-za-studente

© 2016 Sveučilište u Zagrebu Muzička akademija

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram